PARTNER VAN HET HAAS FORMULE 1 TEAM

Wij zijn er trots op dat Haas F1 Team onze partner is. Als Official Team Kit Supplier dragen we bij aan de uitstraling en performance van het team. De teamleden dragen onze circulaire werkkleding met moderne look en hoog draagcomfort. Naast de team kit verzorgen we ook de merchandise voor het team dat actief is in de absolute wereldtop van de racerij. Heb jij ons logo al gespot op de kleding en de VF-22?

Official Business partner PSV

Wij zijn er trots op dat we een club als PSV tot onze Business Partners mogen rekenen. Begin 2021 zijn we door PSV benaderd met de vraag of wij werkkleding konden leveren voor de stewards en beveiliging. Daar wisten wij wel raad mee, want als marktleider in Nederland is niks ons te gek en doen we samen met PSV mee aan de top. We zijn beide Brabants, hebben een winnaars-mentaliteit en bereiken succes door samen te werken.

Periode partner Willem II

Wij laten niemand in de steek! Na de degradatie van Willem II vorig jaar heeft de club alles op alles gezet om aankomend seizoen direct weer te promoveren naar de Eredivisie. Door onze jarenlange geschiedenis bij onze club vonden wij dat we hen ook dit jaar weer moesten steunen; dus dat hebben we gedaan! Als partner in de eerste periode van seizoen 2022-2023 hebben wij de club wederom een hart onder de riem gestoken. En wat was de spelerspresentatie een succes: bekijk de beelden! 

Tom trotse ambassadeur van Tricorp

Tricorp Workwear en Tom Coronel: de perfecte match voor een onverslaanbaar team! Tom Coronel, met zijn onmiskenbare winnaarsmentaliteit en passie voor motorsport, is al sinds 2016 een trotse partner van Tricorp. Als langst rijdende coureur in het Touring Car klassement heeft hij zijn plek als legende verdiend. Met Tricorp aan zijn zijde heeft Tom al vele overwinningen behaald. Rijdend in zijn Audi RS3 LMS bij het Belgische team Cometoyou Racing, zal hij met Tricorp als hoofdsponsor ongetwijfeld aan de top blijven.

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.