PARTNER VAN HET HAAS FORMULE 1 TEAM

Wij zijn er trots op dat Haas F1 Team onze partner is. Als Official Team Kit Supplier dragen we bij aan de uitstraling en performance van het team. De teamleden dragen onze circulaire werkkleding met moderne look en hoog draagcomfort. Naast de team kit verzorgen we ook de merchandise voor het team dat actief is in de absolute wereldtop van de racerij. Heb jij ons logo al gespot op de kleding en de VF-22?

Official Business partner PSV

Wij zijn er trots op dat we een club als PSV tot onze Business Partners mogen rekenen. Begin 2021 zijn we door PSV benaderd met de vraag of wij werkkleding konden leveren voor de stewards en beveiliging. Daar wisten wij wel raad mee, want als marktleider in Nederland is niks ons te gek en doen we samen met PSV mee aan de top. We zijn beide Brabants, hebben een winnaars-mentaliteit en bereiken succes door samen te werken.

Periode partner Willem II

Wij laten niemand in de steek! Na de degradatie van Willem II vorig jaar heeft de club alles op alles gezet om aankomend seizoen direct weer te promoveren naar de Eredivisie. Door onze jarenlange geschiedenis bij onze club vonden wij dat we hen ook dit jaar weer moesten steunen; dus dat hebben we gedaan! Als partner in de eerste periode van seizoen 2022-2023 hebben wij de club wederom een hart onder de riem gestoken. En wat was de spelerspresentatie een succes: bekijk de beelden! 

TROTSE SPONSOR VAN TOM CORONEL

Tom ambassadeur van Tricorp

Wie kent hem niet: Tom Coronel. Tegenwoordig veel op TV te zien als analist bij Viaplay. Toch kan hij het racen zelf ook nog niet loslaten en komt hij uit in de TCR en WTCR, waarvoor hij de hele wereld over reist. Tom is al jarenlang groot fan van ons merk en draagt regelmatig kleding uit ons Tricorp Premium label. Tricorp premium combineert het beste van Tricorp met de laatste mode, waardoor professionals hun eigen identiteit kunnen tonen zonder uit de toon te vallen. Wij zijn blij met Tom, en Tom is blij met ons. Wil jij kans maken om een keer mee te rijden over het circuit van Zandvoort in de auto van Tom? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans!

HOOFDSPONSOR Tilburg Trappers

Tricorp Workwear is met ingang van het ijshockeyseizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdsponsor van Tilburg Trappers. De marktleider op het gebied van werkkleding heeft zich voor minimaal twee jaar aan de drievoudig Oberliga kampioen verbonden.

De leverancier voor werkkleding volgt Gebroeders Versteijen Transport (GVT) en Vanesch Verf Groep op als hoofdsponsor. ‘GVT en Vanesch zijn zeer waardevolle en betrouwbare sponsoren voor ons’, vertelt Ruud van Baast, algemeen directeur van Tilburg Trappers. ‘Hoewel ze niet meer zoals de afgelopen vier ijshockeyjaargangen met hun naam op het shirt prijken, blijven ze wel aan de Trappers verbonden. We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen van deze beide Tilburgse ondernemingen.’

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.