Tricorp x PSV

PSV vroeg ons begin 2021 of wij de kleding voor de stewards en beveiliging wilde leveren. Wij waren vereerd om door een topclub als PSV, dat staat voor kwaliteit, hiervoor benaderd te worden. We delen veel eigenschappen met elkaar. Zo zijn we beide dagelijks bezig onze performance te optimaliseren en strijden elke dag om te beste te worden, te zijn en te blijven.

Stewards en beveiliging PSV dragen Tricorp Workwear

Sinds de start van het voetbalseizoen 2021-2022 zijn PSV en Tricorp een partnership aangegaan. Onderdeel van deze samenwerking is een comfortabele en moderne outfit voor de stewards en beveiligers van het Philips stadion. Voor PSV was het belangrijk dat de kleding gemoderniseerd zou worden en de stewards en beveiligers herkend zouden worden aan hun outfit. Een mooie uitdaging waar onze in-house design afdeling mee aan de slag is gegaan.

De outfit bestaat uit een comfortabele werkbroek, een poloshirt, polosweater, softshelljas en een winterjack. Met deze items werken zij zowel in de zomer als in de winter comfortabel! Een belangrijk aandachtspunt voor de uitstraling is dat de verschillende teams goed herkenbaar zijn en een uniforme outfit hebben. Om die reden is er gekozen om te werken met de Bicolor Naden items uit de Workwear-lijn. In totaal zijn er vier teams en dus vier outfits samengesteld. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel ons nieuwsartikel of bekijk onderstaande video:

Onze eigen business room

Sinds het begin van onze samenwerking met PSV hebben wij een eigen business room tot onze beschikking. Deze business room hebben wij volledig laten verbouwen en beschikt onder andere over een bar in de vorm van ons logo. Onze vaste gastheer tapt de meest heerlijke (0.0) biertjes en Hutten verzorgt wekelijks een uitstekende catering voor onze gasten. Daarnaast worden onze gasten regelmatig verrast door een bezoek van een van de spelers aan onze business room.

Niet alleen gebruiken wij onze business room voor het versterken we onze B2B-relaties. Vorig seizoen ontvingen wij Sietze. Sietze is een jongen die via Stichting Make A Wish en onze partner Elten de kans kreeg om vanuit onze business room zijn helden van PSV te bewonderen. Hij beleefde de dag van zijn leven en dat werd ook nog eens bekroond met een bezoek van toenmalig algemeen directeur Toon Gerbrands.

Toffe campagnes

Een samenwerking met een partner als PSV; daar zijn we trots op. We mogen samenwerken met de spelers om toffe campagnevideo’s voor social media te ontwikkelen ter uitbreiding van onze naamsbekendheid. Check hier onze campagnevideo van seizoen 2021-2022:

In seizoen 2022-2023 borduren we verder op de succesvolle campagne van het jaar ervoor. We zijn wederom aanwezig op De Hertgang, het trainingscomplex van de selectie. Dit maal bieden bedrijven de kans zich net als PSV door Tricorp te laten aankleden. Schrijf jij je in?

Benieuwd naar het vervolg van deze campagne? Wij maken een tweede video wanneer wij de winnaar een dag volledig in de watten leggen op ons hoofdkantoor in Gilze. De winnaar krijgt dan een nieuwe outfit aangemeten voor het team, wordt getrakteerd op een heerlijke lunch door onze eigen check-kok Pim en kijkt vervolgens een wedstrijd van PSV bij ons in het auditorium. Blijf onze socials dus goed in de gaten houden! 

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.