Korte jeans werkbroek

Korte werkbroek: klaar voor de zomer!

Een korte werkbroek wordt logischerwijs vaak gedragen in de zomer. Maar ook als je in een omgeving werkt waar het vaker warm is, is een korte werkbroek erg fijn. Het voordeel van een korte werkbroek is dat je wat meer bewegingsvrijheid hebt en dat het luchtig zit. In dit artikel lees je welke korte werkbroeken Tricorp in haar assortiment heeft!

 

Wanneer een korte werkbroek?

Wanneer je een korte werkbroek mag dragen, hangt ten eerste van de eisen van je werkgever af. Sommige bedrijven hanteren bepaalde veiligheidsnormen waarbij een korte werkbroek niet toegestaan is. Het kan ook zijn dat een bedrijf bepaalde kledingregels heeft en het dragen van een korte werkbroek niet als representatief wordt gezien. Overleg dus altijd even met je werkgever of een korte werkbroek is toegestaan. 

Wanneer er in een warme omgeving wordt gewerkt, is het veel voorkomend dat er ook korte werkbroeken worden gedragen.

Tip: verruil na een dag hard werken je korte worker voor een trendy en comfortabele korte broek van Tricorp! Bijvoorbeeld de stijlvolle Jeans Premium Stretch Kort.

Korte werkbroek wit

Voor- en nadelen van korte werkbroeken

De grote voordelen van korte werkbroeken zijn dat ze erg comfortabel en luchtig zijn. Dankzij de vakken in de korte werkbroeken kan er bovendien veel in worden opgeborgen. Met een korte werkbroek heb je ook wat meer bewegingsvrijheid.

Een nadeel is dat je benen en knieën minder goed beschermd zijn en daardoor sneller kunnen beschadigen. Hiernaast zijn je benen ook niet goed tegen de zon beschermd. Smeer je dus goed in!

 

Korte werkbroeken van Tricorp

Tricorp heeft verschillende korte werkbroeken in de collectie. Hieronder vind je een overzicht:

Werkbroek Canvas Kort
De Werkbroek Canvas Kort (op foto rechts) is low-waist en bestaat uit 65% polyester en 35% katoen. Door meerdere zakken en een hamerlus is er genoeg ruimte om gereedschap op te bergen. Deze sterke werkbroek is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en in maat 42 t/m 64.

Werkbroek Basis Kort
Dit is een simpele en nette werkbroek met voldoende opbergmogelijkheden. Er zit een smartphone zak op de achterzijde en een dubbele achterzak die met klittenband afsluitbaar is. De werkbroek is lichtgewicht en zit daarom erg comfortabel.

Korte werkbroek RE2050

Werkbroek Fitted Stretch Kort RE2050
Deze nieuwe duurzame werkbroek is gemaakt in een volledige stretch kwaliteit, wat het een uitermate comfortabele en representatieve broek maakt! Dankzij het gebruik van gerecyclede grondstoffen is de CO2-uitstoot lager en verbruiken we minder water en energie tijdens de productie dan bij een werkbroek van virgin grondstoffen! De reflective piping op het achterbeen en onder de achterzakken geeft de werkbroek een sportieve en moderne look. Met twee steekzakken en twee open achterzakken biedt de korte werkbroek voldoende opbergmogelijkheden.

Werkbroek Twill Kort
De stof twill heeft als eigenschap dat het extreem lichtgewicht is. Twill voelt vol aan en het kreukt minder snel dan sommige andere stoffen. De Werkbroek Twill Kort voelt stretchy aan en is wasbaar op 60 graden. Je kunt deze trendy werkbroek krijgen in vijf verschillende kleuren.

Broek RWS Kort
Deze high visibility veiligheidswerkbroek is verkrijgbaar in fluor geel en fluor oranje. Dankzij een elastische en verstelbare taille heeft de broek een hoog draagcomfort. Verder heeft de broek een duimstokzak en smarthone zak op de dijbeenzak. Bovendien voldoet de Broek RWS Kort aan de norm EN ISO 20471 (klasse 1).

Jeans Premium Stretch Kort
De Jeans Premium Stretch Kort is comfortabel omdat hij stretchy is en meebeweegt met het lichaam. De korte jeans werkbroek is een combinatie van comfort en stijl, geschikt voor de werkvloer maar ook in je vrije tijd.

 

Advies van Tricorp

Wil je klaar zijn voor de warme zomermaanden maar wil je graag persoonlijk advies over korte werkbroeken? Geen probleem, wij helpen graag!

Benieuwd naar welke werkbroeken Tricorp nog meer heeft? Lees er alles over in het artikel over werkbroeken.

Ontdek korte werkbroeken

Werkbroek Twill Kort

Werkbroek Twill Kort

€43,59 excl. btw

5 varianten | 502025

Duurzaam
Werkbroek Fitted Stretch Kort RE2050

Werkbroek Fitted Stretch Kort RE2050

€71,61 excl. btw

2 varianten | 502703

Werkbroek RWS Kort

Werkbroek RWS Kort

€61,81 excl. btw

2 varianten | 503006

Populair
Jeans Premium Stretch

Jeans Premium Stretch

€65,77 excl. btw

3 varianten | 504001

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.