• Nieuw

  Quality controller confectie

  Hercules 22, 5126RK Gilze 40 uur

  Tricorp stelt als marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding, hoge eisen aan haar producten.

  Om hier aan te kunnen blijven voldoen streven wij continue naar verbetering. Dit doen wij door te blijven evalueren, bij te sturen en de feedback van onze klanten door te vertalen in onze producten. Om hiervoor zorg te kunnen dragen, zoeken we binnen ons R&D team uitbreiding in de rol van: Quality controller confectie

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Quality controller

  Hercules 22, 5126RK Gilze 40 uur

  Tricorp stelt als marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding, hoge eisen aan haar producten.

  Om hier aan te kunnen blijven voldoen streven wij continue naar verbetering. Dit doen wij door te blijven evalueren, bij te sturen en de feedback van onze klanten door te vertalen in onze producten. Om hiervoor zorg te kunnen dragen, zoeken we binnen ons R&D team uitbreiding in de rol van: Quality controller

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Coupeuses

  Hercules 22, 5126RK Gilze 32-40 uur

  Tricorp stelt hoge eisen aan haar producten en wij streven continu naar verbetering!

  Voor ons nieuwe atelier, zoeken wij 2 ervaren en bevlogen: Coupeuses

   

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Patroonmaker/ Patroonmaakster

  Hercules 22, 5126RK Gilze 32-40 uur

  Bij Tricorp werken we met bijna 90 medewerkers in ons prachtige kantoor te Gilze! Hier werken wij samen aan ons doel: professionals in Nederland en de West Europese markt voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen.

   

  Onze organisatie is sterk groeiende en momenteel zoeken we ter uitbreiding van ons R&D team een nieuwe collega in de rol van:

   

  Patroonmaker/ Patroonmaakster

  Bekijk vacature
Beeld van een medewerker op de binnendienst

#TEAM TRICORP

Tricorp B.V. is marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding. Wij willen in alle opzichten de beste in het vakgebied zijn. Bovendien zijn we de laatste jaren ontzettend gegroeid en we zullen naar verwachting blijven doorgroeien. Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 70 medewerkers en werken wij samen in een informele en prettige werkomgeving. 

Heb je net naast het net gevist en is er op dit moment geen vacature vrij, maar ben je ervan overtuigd dat jij iets kan toevoegen aan Tricorp en wil je ook graag deel uitmaken van #TeamTricorp?

Pak je kans en doe een open sollicitatie!

We dagen je uit om ons ervan te overtuigen waarom we jou nodig hebben. We nemen jouw open sollicitatie natuurlijk hartstikke serieus en zullen kijken of je bij #TeamTricorp past. We zullen jouw gegevens opslaan in een groep talentvolle, ambitieuze mensen waarvan wij denken dat ze bij Tricorp passen, maar waarvoor we (nog) geen functie hebben. Als er later een functie vrij komt zullen we eerst kijken of er een geschikte kandidaat in deze groep zit.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten en daarom bieden wij de mogelijkheid om vier keer per week in groepsverband, samen met een personal trainer, te sporten. Sporten is leuk en ontspannend, het geeft je energie en verbetert je humeur. Wat is er nou leuker om je werkdag af te sluiten met een uitdagende trainingssessie?!  

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar zegt de uitdrukking. Bij Tricorp lunchen wij gezamenlijk als een koning! Elke dag staat een verzorgd lunchbuffet klaar. 

De werkweek sluiten wij iedere week af met de gezelligste vrijdagmiddagborrel van Brabant. Onder het genot van een drankje, lekkere snacks en goede muziek vieren wij samen het begin van het weekend!

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.