Stretch werkbroek van Tricorp

STRETCH WERKBROEKEN VAN TRICORP: ONMISBAAR

Stretch betekent dat er rek in de stof zit. Voor weefgoed kun je stretch op verschillende manieren bereiken. Bijvoorbeeld door het toevoegen van elastaan. Een andere optie is het gebruik van speciale garens die zo verwerkt zijn dat ze rekken. Dat noemen we mechanical stretch. Breigoed beschikt per definitie over stretch. Tot slot beschikken steeds meer Tricorp werkbroeken over een speciaal soort stretch: 4-way stretch. In dit artikel bespreken we uitgebreid de drie soorten werkbroeken.

 

WERKBROEKEN MET ELASTAAN

Het gebruik van elastaan zorgt voor de slim fit pasvorm van onze werkbroeken. Hierbij gaat het om de jeans uit onze Premium lijn. Je hebt de keuze uit drie varianten: de Jeans Premium Stretch, de Jeans Premium Stretch Dames met een vrouwelijke pasvorm en de Jeans Premium Stretch Kort voor in de zomermaanden. Naast de moderne slim fit pasvorm worden deze werkbroeken geroemd om hun hoge draagcomfort. Zowel de pasvorm als het draagcomfort is te danken aan het elastaan in de broeken. De jeans zijn alle drie verkrijgbaar in drie kleuren: denimblue, denimgrey en denimblack.

Stretch werkbroek hoge zichtbaarheidskleding

WERKBROEKEN MET MECHANICAL STRETCH

Mechanical stretch zit verwerkt in onze Twill werkbroeken. Ten eerste behoort de Twill Cordura Stretch tot die de collectie. Deze werkbroek maakt gebruik van een unieke combinatie tussen zowel mechanical stretch als 4-way stretch. De mechanische stretchdelen zitten in de knieholten en in het kruis van de broek, wat extra bewegingsvrijheid biedt. Deze werkbroek is ook verkrijgbaar als speciale schildersbroek: de Schildersbroek Twill Cordura Stretch. Deze is voor én door schilders ontwikkeld!

Zowel de Twill Cordura Stretch als de Twill Cordura werkbroek beschikken daarnaast over slijtvaste Cordura kniestukken. Op zoek naar een lichtgewicht werkbroek? Kies dan voor de Werkbroek Twill, de Werkbroek Twill Dames of de Werkbroek Twill Kort. Ook deze Twill werkbroeken zijn voorzien van mechanical stretch.

 

4-WAY STRETCH ONDERDELEN IN TRICORP 20/20 VISION COLLECTIE

De Tricorp 20/20 Vision collectie bevat diverse werkbroeken met een hoge zichtbaarheid. Ook deze broeken beschikken over stretchdelen. Het gaat hierbij om 4-way stretch in het kruis van de Werkbroek High Vis Bicolor en de Werkbroek High Vis. Dat geldt ook voor de bodybroeken en overalls in de collectie, maar deze artikelen beschikken ook nog over een extra stretchdeel. Zo beschikken de Overall High Vis Bicolor, de Overall High Vis, de Bodybroek High Vis Bicolor en de Bodybroek High Vis over een stretchdeel op het onderrugpand voor meer bewegingsvrijheid. De Amerikaanse Overall High Vis Bicolor en de Amerikaanse Overall High Vis hebben daarnaast stretchdelen op de schouderpanden, waardoor de overall altijd goed blijft zitten.

 

DUURZAME STRETCH WERKBROEK

De duurzame Werkbroek Fitted Stretch RE2050 is een vernieuwend artikel met een sportieve en moderne uitstraling. Deze voorgevormde broek is uitgevoerd in een volledige stretchkwaliteit, wat het een uitermate comfortabele en representatieve broek maakt! De Werkbroek Fitted Stretch is onderdeel van het RE2050 kledingpakket: een duurzaam en circulair kledingpakket. Deze werkbroek is gemaakt van 92% gerecycled nylon en 8% elastaan. Dankzij het gebruik van gerecyclede grondstoffen verbruiken we zo’n 90% minder water tijdens de productie dan bij een werkbroek van virgin grondstoffen!

 

SAMENGEVAT: DE VOORDELEN VAN STRETCH WERKBROEKEN

  • Comfortabel bij dragen
  • Meer bewegingsvrijheid (vooral bij bukken)
  • Modernere fit (slim fit)

Vooral bij beroepen waarbij veel wordt bewogen zijn stretch werkbroeken geliefd. Vanwege het hoge draagcomfort en de goede fit zijn stretch werkbroeken echter ook bij andere professionals populair! We zijn immers gewend om in onze vrije tijd ook dagelijks een broek met stretch te dragen. Alleen als je werkbroek aan specifieke veiligheidsnormen dient te voldoen, raden wij een andere werkbroek aan, namelijk de Werkbroek Multinorm of de Werkbroek Multinorm Bicolor.

Wil je zelf ervaren hoe de stretch werkbroeken zitten? Via onze dealers is het mogelijk om een mobiele showroom aan te vragen. Wij komen dan bij je langs voor een passessie!

Shop Stretch Werkbroeken

Shop direct onze stretch werkbroeken

Populair
Werkbroek Twill Cordura Stretch

Werkbroek Twill Cordura Stretch

€99,67 excl. btw

5 varianten | 502020

Werkbroek High Vis Bicolor

Werkbroek High Vis Bicolor

€79,01 excl. btw

3 varianten | 503011

Duurzaam
Werkbroek Fitted Stretch RE2050

Werkbroek Fitted Stretch RE2050

€95,81 excl. btw

2 varianten | 502702

Populair
Jeans Premium Stretch

Jeans Premium Stretch

€65,77 excl. btw

3 varianten | 504001

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.