Waterdichte werkjas

De perfecte waterdichte werkjas voor jou en je team

Tricorp introduceert de perfecte waterdichte werkjas: de Tech Shell. Deze werkjas beschikt over een unieke combinatie aan eigenschappen. De Tricorp Tech Shell is waterdicht, winddicht én heeft een hoog ademend vermogen. Met deze eigenschappen haalt de Tech Shell klasse 4/3 van de EN 343 norm. In dit artikel leggen we je graag uit wat de grote voordelen van deze werkjas zijn en wat er zo bijzonder aan is.

 

EN 343 KLASSE ¾ : WAT DE TECH SHELL BIJZONDER MAAKT

EN 343 is de norm waarin eisen, specificaties en testmethoden bepaald zijn voor beschermende kleding tegen slecht weer. Denk hierbij aan regen, mist en sneeuw. Werkkleding, zo ook onze Tech Shell, wordt getest op twee cruciale eigenschappen: waterdichtheid en waterdampdoorlaatbaarheid, ook wel ademend vermogen. Voorheen werd de geteste werkkleding voor beide eigenschappen ingedeeld in klasse 1, 2 of 3. Sinds 2019 is er voor het ademend vermogen een nog hogere klasse toegevoegd: klasse 4. Het ademend vermogen van de Tech Shell valt in deze nieuwe hoogste klasse en de waterdichtheid van de Tech Shell valt in de hoogste klasse 3.

 

HOGE KWALITEIT MATERIALEN

Tricorp maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen voor de productie van de Tech Shell. Zo is de waterdichte werkjas gemaakt van 100% polyester, wat bijdraagt aan het lichte gewicht. De ritssluitingen in de jas zijn allemaal van YKK, ’s werelds grootste ritsenproducent.

Tech Shell werkjas

HANDIGE FEATURES VAN DE WIND- EN WATERDICHTE WERKJAS

Bij het ontwerp van de Tech Shell is gedacht aan de alledaagse werkzaamheden en de behoeften van de professional. Zo beschikt de werkjas over een afritsbare capuchon, een verstelbaar koord om de onderkant van de werkjas aan te trekken en een tricot manchet met duimopening. De rits onder de armen, om luchtgaten te creëren, draagt bij aan het ademende vermogen van de Tech Shell. Verder is de werkjas voorzien van reflectieve strepen op de borst voor extra zichtbaarheid.

 

MAAK JE OUTFIT COMPLEET!

Naast functionaliteit beschikt de waterdichte werkjas over een strak design. De Tech Shell is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: army, ink, navy, black, white en darkgrey. Maak je outfit compleet met een bijpassende werkbroek! Tricorp raadt aan om de Tech Shell te combineren met de Jeans Premium Stretch (verkrijgbaar in denimblue, -grey en -black) of onze Werkbroek 4-Way Stretch.

 

VRAGEN?

Neem contact op met Tricorp! Wij staan altijd voor je klaar.

Shop de Techshell

De moderne wind- en waterdichte werkjas

Tech Shell

Tech Shell

€115,48 excl. btw

7 varianten | 402018

Tech Shell

Tech Shell

€115,48 excl. btw

7 varianten | 402018

Duurzaam
Winter Tech Shell RE2050

Winter Tech Shell RE2050

€182,53 excl. btw

2 varianten | 402708

Duurzaam
Winter Tech Shell RE2050

Winter Tech Shell RE2050

€182,53 excl. btw

2 varianten | 402708

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.