Duurzaamheid bij Tricorp Workwear

Onze verantwoordelijkheid

Tricorp committeert zich als bedrijf om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit wil zeggen dat Tricorp in de gehele productieketen zorg draagt voor het verminderen van haar impact op het milieu en voor de arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden waaronder de werknemers in de keten hun werk doen. Dit is een opdracht voor Tricorp zelf, waar elke dag aan wordt gewerkt en steeds meer verbeteringen in worden gerealiseerd. Want duurzame bedrijfskleding heeft de toekomst! Werkkleding met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, maar wel comfortabel, veilig en mooi.

Het beleid van Tricorp omtrent verantwoord ondernemen ligt vast en hiervoor wordt jaarlijks verantwoording afgelegd in het social report. Daarnaast publiceert Tricorp jaarlijks een IMVO jaarverslag.

 
Sustainable Development Goals

Sustainable Development Goals

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn overeengekomen door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. Natuurlijk werkt Tricorp hieraan mee! Benieuwd hoe? 

Shop duurzame werkkleding

Shop Rewear & RE2050

Duurzaam
Poloshirt Fitted Rewear

Poloshirt Fitted Rewear

€19,81 excl. btw

4 varianten | 201701

Duurzaam
Werkbroek Twill Rewear

Werkbroek Twill Rewear

€52,67 excl. btw

4 varianten | 502701

Duurzaam
Sweater Anorak RE2050

Sweater Anorak RE2050

€71,85 excl. btw

2 varianten | 302701

Duurzaam
Werkbroek Fitted Stretch RE2050

Werkbroek Fitted Stretch RE2050

€95,81 excl. btw

2 varianten | 502702

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.