Werk bodywarmer

De werk bodywarmer voor iedere professional

Het is een fijne en handige toevoeging aan je werkoutfit! Waarom de werk bodywarmer zo handig is en hoe je die het beste draagt, vertellen we je in dit artikel.


 

Een werk bodywarmer is handig 

Je draagt een werkkleding bodywarmer tijdens je werkzaamheden zodat je bovenlichaam warm blijft en extra beschermd is én tegelijkertijd heb je je armen vrij. Je bent dus volledig flexibel in het gebruik van je armen. Handig hè?

Ook handig aan de werk bodywarmer is, dat die verschillende opbergmogelijkheden biedt voor jouw work tools. Zakken op de voorkant, een borstzak en een binnenzak.

Werkkleding bodywarmer

De bodywarmer draag je zo

De werk bodywarmers van Tricorp zijn zo gemaakt dat je ze het hele jaar door op verschillende manieren kunt dragen. In de basis kun je de bodywarmer gebruiken als jas voor extra warmte en opbergmogelijkheden.

Stel dat je in de zomerperiode alleen een T-shirt met korte of lange mouwen draagt, dan is het handig en fijn om daarover een bodywarmer te dragen. Maar bijvoorbeeld ook wanneer je in een groot magazijn werkt waar veel temperatuurwisselingen zijn, is een bodywarmer een fijne extra laag.

Naast de bovenlaag kun je een werk bodywarmer ook als tussenlaag gebruiken. Dit houdt in dat je over de bodywarmer een werkjas draagt. De Tech Shell Bodywarmer RE2050 leent zich hier uitermate goed voor. Dit is een dunne bodywarmer die perfect past onder bijvoorbeeld een regenjas.

 

Werkkleding bodywarmer

Dit zijn de beste werk bodywarmers

Wat maakt nu dat een bodywarmer echt goed is? Dat hangt heel erg af van jouw persoonlijke mening natuurlijk. Maar bij Tricorp vinden we een paar kenmerken belangrijk:

Kwaliteit: werk bodywarmers zijn ervoor gemaakt om tijdens het werken te dragen. Dit houdt in dat we bij Tricorp met sterke grondstoffen werken.

Duurzaamheid: het item moet een lange levensduur hebben. Daarnaast vinden wij ook dat de grondstoffen duurzaam moeten zijn. Onze nieuwste bodywarmers zijn dan ook van gerecyclede grondstoffen gemaakt.

Uitstraling: een mooie pasvorm en rijke uitstraling creëren een modern beeld.

 

De bodywarmers van Tricorp

  • Puffer Bodywarmer Rewear
  • Tech Shell Bodywarmer RE2050
  • Bodywarmer
  • Bodywarmer Industrie
Werk bodywarmer

Advies nodig?

Wil je meer weten over werkkleding in het algemeen? Dan lees je in dit artikel alles over werkkleding.

Heb je verder nog vragen of krijg je liever persoonlijk advies? Dan kun je altijd contact opnemen met een van onze experts. Wij helpen je graag!

 

Ontdek onze werkkleding

Bodywarmer

Bodywarmer

€34,62 excl. btw

2 varianten | 401001

Bodywarmer Industrie

Bodywarmer Industrie

€63,10 excl. btw

3 varianten | 402001

Duurzaam
Tech Shell Bodywarmer RE2050

Tech Shell Bodywarmer RE2050

€88,15 excl. btw

3 varianten | 402709

Duurzaam
Puffer Bodywarmer Rewear

Puffer Bodywarmer Rewear

€88,15 excl. btw

3 varianten | 402710

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.