Prinses Máxima Centrum

Tricorp Workwear is trots om Zakenvriend te zijn van het Prinses Máxima Centrum, een centrum waar de beste zorgprofessionals en wetenschappers samen komen op het gebied van kinderoncologie, om samen te werken aan een unieke missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. We delen de idealen van het centrum, waarbij optimale zorg en baanbrekend onderzoek samenkomen om kinderen met kanker een hoopvolle toekomst te bieden. Als Zakenvriend dragen we met vastberadenheid bij aan deze missie en vechten we samen voor het welzijn van deze moedige jonge strijders.

Special Olympics

Tricorp kleedt iedereen en inclusiviteit is daarbij de norm. Daarom sponsort Tricorp de kleding voor de 1500 vrijwilligers die zich inzetten om alle helden met een verstandelijke beperking geweldige dagen te laten beleven tijdens de Special Olympics Nationale Spelen. Het grootste multi-sportevenement van Nederland. Deelnemers kunnen meedoen aan 20 sporten die georganiseerd worden bij lokale sportverenigingen in Breda en Tilburg. Het evenement vindt plaats van 14 t/m 16 juni 2024. Look Like A Team, Work Like A Team.

Orange Babies

Wij zijn verheugd om samen te werken met Orange Babies, een stichting die strijdt tegen de gevolgen van hiv voor zwangere vrouwen en hun baby's in Afrika. Wij delen de idealen van Orange Babies en zetten ons in voor hun missie. Specifiek steunen we het project Orange Babies Champions, dat zich richt op het vergroten van het bewustzijn rondom hiv en fondsenwerving om deze cruciale missie te ondersteunen. Samen streven we naar een toekomst waarin elk kind een gezonde start kan krijgen.

Stichting GrootHart

Stichting Groot Hart geeft ernstig zieke kinderen een onvergetelijke racebelevenis op het circuit in een echte raceauto. Dankzij medewerking van beroemde coureurs, professionele raceteams en circuits in en rond Nederland, kunnen deze ernstig zieke kinderen een onvergetelijke ervaring krijgen. Zo kunnen ze voor even alle narigheid vergeten en genieten van een onbezorgde dag, samen met het hun gezin. Tricorp Workwear steunt dit mooie initiatief van Stichting GrootHart om deze kinderen de dag van hun leven te geven.

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.