Hoge zichtbaarheidswerkkleding

De gedachte achter de 20/20 vision collectie

MODERNE HOGE ZICHTBAARHEIDSKLEDING VAN TRICORP

Tricorp stelt in haar ontwerpproces altijd vast wat er ontbreekt in de markt. Daarvoor gaan we in gesprek met professionals uit het werkveld. Zij zijn immers degenen die de werkkleding dagelijks dragen. Zo ontdekten we dat we naast onze multinorm kleding een pakket misten dat breder ingezet kan worden. Er is namelijk steeds meer vraag naar opvallende werkkleding zonder dat deze voldoet aan allerlei andere regels.

Zo is de gloednieuwe kledinglijn 20/20 Vision ontstaan. 20/20 Vision is een moderne collectie werkkleding met een hoge zichtbaarheid. De successen uit de multinorm collectie en de nieuwste trends zijn verwerkt in deze nieuwe lijn. In dit artikel ontdek je welke vernieuwingen dit zijn en op welke wijze dit aansluit bij de behoefte van de professional.

 

EEN BREED PAKKET HIGH VIS KLEDING

De succesvolle multinorm collectie van Tricorp voldoet, zoals de naam al zegt, aan veel verschillende normen. Dat is niet altijd nodig, terwijl je daar natuurlijk wel voor betaalt. Er is behoefte aan werkkleding die puur gefocust is op high visibility. 20/20 Vision is daarom een breed pakket met verschillende soorten high vis werkkleding voor alle professionals. Je kunt dus een volledige garderobe samenstellen met de artikelen uit dit pakket.

De naam 20/20 Vision komt oorspronkelijk uit Amerika. Als de opticien of oogarts je de diagnose 20/20 vision geeft, dan heb je een helder en goed zicht. Zo is de kleding uit dit nieuwe high visibility pakket ook duidelijk zichtbaar. Daarnaast is 20/20 een knipoog naar het jaar van de lancering van de collectie: 2020.

Hoge zichtbaarheidswerkkleding

NIEUWE KLEUR: FLUOR RED

Nieuw is de kleur fluor red! Met name in de Duitse markt is de kleur rood erg gewild. Bovendien is het een kleur die in de collectie van Tricorp nog ontbrak. 20/20 Vision is met zijn hoge zichtbaarheid de perfecte lijn om deze kleur te introduceren. Het volledige pakket bestaat uit Bicolor-artikelen. In de 20/20 Vision lijn is dat de combinatie van de kleur ink met een opvallende fluorkleur (rood, oranje of geel). De fluorkleur is de hoofkleur bij alle kleding die voldoet aan de EN ISO 20471 norm voor hoge zichtbaarheid.

 

OPVALLENDE WERKKLEDING MET INK ALS HOOFDKLEUR

Het staat voorop dat de collectie voldoende kleding biedt die de hoge zichtbaarheidsnormering EN ISO 20471 haalt. Deze producten vallen in klasse 1, klasse 2 of klasse 3. Wij hebben ook Bicolor-kleding in de 20/20 Vision lijn zonder normering, met ink als hoofdkleur. Deze kleding is uitermate geschikt voor professionals die wel voldoende willen opvallen, maar geen gecertificeerde kleding hoeven te dragen.

In een magazijn hoef je bijvoorbeeld niet altijd aan de norm te voldoen, maar is het wel handig als je iets opvallends draagt. Daar is de Bicolor met fluor- en reflectieaccenten en ink als hoofdkleur uitermate geschikt voor. Kortom, het 20/20 Vision pakket biedt je als bedrijf de mogelijkheid om iedereen aan te kleden, zowel met genormeerde als niet-genormeerde werkkleding.

Hoge zichtbaarheidswerkkleding

HIGH VIS OVERALL, BOMBER EN HOODIE

Tricorp staat voor moderne, comfortabele werkkleding met een fijne pasvorm. Goed kan altijd beter. Dat motto lag ook ten grondslag aan de ontwikkeling van de 20/20 Vision lijn. Omdat we een volledig pakket willen aanbieden, hebben we ook in de 20/20 Vision lijn trendy kledingstukken toegevoegd.

Voorbeelden daarvan zijn de Softshell High Vis Bicolor (403021), een bomberjas, en de Sweater High Vis Capuchon (303005), een hoodie. Dit zijn twee moderne kledingstukken die het hedendaagse straatbeeld weerspiegelen en ook populair zijn onder professionals.

Ook is er in deze lijn gekozen voor de moderne pasvorm zoals reeds toegepast bij andere broeken uit onze collectie. Zo voldoet ook de pasvorm aan de hedendaagse modestandaard. De broeken zijn dankzij de verschillende stretch-elementen bovendien bijzonder comfortabel. Bij de Werkbroek High Vis Bicolor (503011) en de Werkbroek High Vis (503012) is een moderne fit toegepast. Dit is nieuw binnen de gehele Safety lijn.

Naast werkbroeken biedt de 20/20 Vision lijn verschillende soorten overalls met hoge zichtbaarheid Ook de overalls hebben meerdere stretch-elementen om het werken zo comfortabel mogelijk te maken. Binnen de 20/20 Vision collectie bieden we een overall, een Amerikaanse overall (tuinbroek) en een bodybroek (een mouwloze overall). Al deze overalls zijn verkrijgbaar met ink als hoofdkleur of met een fluorkleur als hoofdkleur (Bicolor):

 

UITGEBREID GETEST

Kwaliteit is voor Tricorp erg belangrijk. Daarom wordt onze kleding intern en extern uitvoerig getest. Al onze producties testen we onder andere op pilling, gewicht en krimp van het doek. Bij dit pakket is natuurlijk ook getest of de fluorkleuren voldoen aan de gestelde norm. De certificering van de high visibility kleding wordt door een externe onafhankelijke partij uitgevoerd. Meer over deze test lees je in onze blog over de EN ISO 20471 norm

Shop 20/20 Vision collectie

Moderne zichtbaarheidskleding

Werkbroek High Vis Bicolor

Werkbroek High Vis Bicolor

€79,01 excl. btw

3 varianten | 503011

Poloshirt High Vis Bicolor Lange Mouw

Poloshirt High Vis Bicolor Lange Mouw

€42,52 excl. btw

3 varianten | 203008

Parka High Vis Bicolor

Parka High Vis Bicolor

€109,41 excl. btw

3 varianten | 403020

Sweater High Vis Capuchon

Sweater High Vis Capuchon

€43,75 excl. btw

3 varianten | 303005

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.