Tricorp Casual

Tricorp Casual geeft werkkleding een nieuwe dimensie

Werkkleding moet functioneel, sterk en veilig zijn. Tricorp heeft in dat opzicht een goede naam opgebouwd door de levering van een breed scala aan werkkleding waar iedere professional zich prettig in voelt en waar de persoonlijke veiligheid gewaarborgd is. Maar dat dit soort bedrijfskleding daarbij ook nog eens trendy en stijlvol kan zijn bewijst Tricorp Casual. Deze lijn bestaat uit een breed assortiment modieuze werkkleding.

 

ENORM BREED ASSORTIMENT

Tricorp Casual bestaat uit onder meer T-shirts, poloshirts, sweaters en vesten in talloze designs, pasvormen, kleuren en maten variërend van XS tot en met 8XL. Om deze kledinglijn compleet te maken vind je ook een korte en lange Chino broek, een bodywarmer en een sportieve regenjas. Wat jouw job ook is en welke uitstraling jouw werkkleding ook moet hebben, je vindt het gegarandeerd in ons Tricorp Casual assortiment.

 

FIJN AFGEWERKT

De tijd dat werkkleding voor zowel mannen als vrouwen er weinig aantrekkelijk uitzag, ligt met Tricorp Casual definitief achter ons. Naast een enorme variëteit in kleuren en dessins, kun je ook kiezen uit talloze pasvormen en verschillende details. Wil je een kraagje of V-hals, wil je een dikke of juist wat dunnere stof en houd je meer van een regular fitted T-shirt of is een slim-fit T-shirt jou meer op het lijf geschreven? Voor iedere professional een oplossing!

Tricorp Casual

COOLDRY

Binnen onze Tricorp Casual collectie hebben wij een aantal items met CoolDry garens. Dit zijn technologische materialen op basis van speciaal ontworpen polyestervezels met een hoog ademend vermogen. Dit helpt de lichaamstemperatuur constant te houden. CoolDry werd ontwikkeld voor sporters, maar ook in werkkleding biedt dit meer draagcomfort. Daarom vindt u deze materialen terug in onze high visibility werkkleding, UV-block shirts en polo’s. Tricorp Casual biedt een aantal items met een combinatie van CoolDry en bamboe.

 

SOEPEL EN DUURZAAM

Naast heel mooi en modieus is bij alle Tricorp Casual producten uiteraard ook veel zorg en aandacht besteed aan draagcomfort. Zo bieden we bijvoorbeeld een T-shirt van 100% gekamd katoen voor de professional die geen polyester wil. Of juist andersom: een T-shirt van 100% polyester. Daarnaast werken we veel met blends: een combi van katoen en polyester of katoen en elastaan. Elastaan zorgt ervoor dat er wat extra stretch in het artikel zit. Al onze kleding wordt uitvoerig getest in ons eigen testlab op kwaliteit, stevigheid en kleurvastheid. Je koopt dus niet alleen modieuze werkkleding, maar ook kleding die bij intensief gebruik en na talloze wasbeurten heel mooi blijft. Je hebt er dus heel lang plezier van.

 

BREDE DOELGROEP

Casual-artikelen zijn breed inzetbaar en uitermate geschikt voor iedere professional. Onlangs hebben we een nieuw kledingpakket geïntroduceerd dat Casual-artikelen bevat die je op 60 graden kunt wassen en op een lage temperatuur kunt drogen. Voor professionals waarbij de kleding goed vies kan worden is dit natuurlijk een uitkomst!

Tricorp Casual

PRIMA PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Naast het ruime aanbod is de prijs-kwaliteitverhouding van de Tricorp Casual producten erg goed. We leveren duurzame artikelen van hoge kwaliteit en hebben het altijd op voorraad voor je.

 

EN, WAT GA JIJ VANDAAG AANTREKKEN?

Ben jij op zoek naar werkkleding met een fijne pasvorm en veel draagcomfort? Kijk dan snel in onze webshop en stel eenvoudig jouw eigen outift samen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dat is geen probleem. De experts van Tricorp staan altijd voor je klaar om je persoonlijk advies te geven.

Shop Tricorp Casual

Stel je werkoutfit samen

Poloshirt 60°C Wasbaar

Poloshirt 60°C Wasbaar

€22,70 excl. btw

8 varianten | 201018

T-shirt V Hals Fitted Dames

T-shirt V Hals Fitted Dames

€9,96 excl. btw

12 varianten | 101008

Sweatvest Fleece Luxe

Sweatvest Fleece Luxe

€35,49 excl. btw

6 varianten | 301012

25% Korting
Chino

Chino

€46,03 excl. btw

3 varianten | 501001

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.