Dames werkkleding

Dames werkkleding: kleding met vrouwelijke pasvorm

Werkkleding is vaak gericht op mannen en heeft dus de pasvorm en uitstraling die bij mannen past. De laatste jaren is de werkkleding gericht op vrouwen erg toegenomen. Ook bij Tricorp is veel kleding nu ook verkrijgbaar voor vrouwen. In dit artikel gaan we verder op dames werkkleding in.

 

Werkkleding: ook voor dames verkrijgbaar

Dames werkkleding heeft een vrouwelijke pasvorm, is slim fit en heeft vaak een vrouwelijke uitstraling vergeleken met heren werkkleding. Tegenwoordig wordt er steeds meer werkkleding voor dames aangeboden. Het aantal dames dat werkt in industriële sectoren of sectoren waarvoor beschermende en kwalitatieve werkkleding is vereist, is de laatste jaren verviervoudigd. Bij Tricorp bieden we dan ook dames werkkleding van goede kwaliteit, in stijlvolle kleuren en in maat XS tot en met maat 5XL.

 

Dameskleding

Wat maakt dames werkkleding uniek?

  • Vrouwelijke pasvorm: de kleding is getailleerd en stretchy zodat het goed aansluit op het vrouwelijke lichaam.
  • Vrolijke kleuren: roze, oranje, paars, lichtblauw zijn kleuren die de werkkleding wat vrouwelijker maken ten opzichte van bijvoorbeeld alleen maar zwarte of grijze werkkleding.
  • Gericht op professionele vrouwen: professionele vrouwen kunnen zich representatief en professioneel kleden met dames werkkleding van Tricorp.
  • Stijlvol: niet alleen lompe kleding, maar kleding ontworpen voor dames die stijl net zo belangrijk als bescherming vinden.
  • Kwaliteit: ook dames werkkleding is bij Tricorp van uitstekende kwaliteit. Hierdoor gaat de werkkleding lang mee, ook na veel wasbeurten.
Dames T-shirt

Soorten dames werkkleding van Tricorp

Werkkleding waar dames behoefte aan hebben kan verschillen van een beschermende werkbroek tot aan een nette blouse. Hieronder maken we een opsomming van de dames werkkleding die Tricorp in haar assortiment heeft.

 

Shirts

De shirts voor dames zijn allemaal van stevig katoen en bevatten stretch voor een hoog draagcomfort. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast reguliere T-shirts zijn er ook poloshirts die zowel met korte mouwen als met lange mouwen te verkrijgen zijn.

Shirts uit de bicolor-collectie bestaan uit twee kleuren. Er zijn verschillende kleurcombinaties te verkrijgen.

 

Werkbroeken

De werkbroeken voor dames zijn speciaal ontworpen voor de pasvorm van de vrouw. De nieuwste dames werkbroek uit onze collectie is de Twill. Deze werkbroek is lichtgewicht en sterk. Door de vele zakken is het bovendien de ideale werkbroek voor het opbergen van spullen en gereedschappen.

De Chino is een nette werkbroek die van elastaan kwaliteit is en zo zorgt voor een optimaal draagcomfort. De broek is net wat formeler dan de basic jeans en is goed te combineren met een shirt of een poloshirt.

Ook is er een jeans voor dames verkrijgbaar in drie denim kleuren: Blue, Grey en Black. De jeans zit erg comfortabel doordat er stretch in is verwerkt. De dames werkbroeken hebben een verhoogd achterpand, waardoor de onderrug beschermd blijft bij het bukken.

 

Dames sweater

Werktrui

Een fijne werktrui mag ook voor dames niet ontbreken. De Tricorp polosweater voor dames is een fijne werktrui met een nette polokraag. De sweater is verkrijgbaar in vijf kleuren.

 

Werkjassen

Om warm te blijven zijn er verschillende soorten dames werkjassen verkrijgbaar. Een sweatvest van fleece wordt vaak als jas ingezet, omdat die veel warmte biedt en comfortabel zit. Dankzij microfleece is de jas erg isolerend, waardoor afkoeling van het lichaam voorkomen wordt. Het vest heeft een vrouwelijke uitstraling en pasvorm.

De softshell luxe is ook een jas die vaak door dames gekozen wordt. De jas is soepel, comfortabel en waterafstotend. Dankzij een PU tussenlaag is het ademend vermogen optimaal waardoor je niet zweet in de jas.

 

Unisex

Tricorp biedt ook unisex werkkleding aan. Deze kleding is dus ook voor dames geschikt! De unisex collectie bevat een breed scala aan safety kleding om zowel mannen en vrouwen beschermende en opvallende werkkleding te bieden.

 

Shop Dames werkkleding

Shop direct onze werkkleding voor dames

Poloshirt Fitted Dames

Poloshirt Fitted Dames

€18,80 excl. btw

15 varianten | 201006

Polosweater Bicolor Dames

Polosweater Bicolor Dames

€33,52 excl. btw

5 varianten | 302002

Werkbroek Twill Dames

Werkbroek Twill Dames

€47,33 excl. btw

7 varianten | 502024

Jeans Premium Stretch Dames

Jeans Premium Stretch Dames

€65,77 excl. btw

3 varianten | 504004

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.