Custom made bedrijfskleding

Bedrijfskleding ontwerpen: Werkkleding met een persoonlijke touch

HET ONTWERPEN VAN BEDRIJFSKLEDING

Het ontwerpen van bedrijfskleding is primair ontstaan als het ‘personaliseren op bedrijfsniveau’. Het doel was het creëren van een uniforme uitstraling die voor herkenbaarheid zorgt. Het tonen van de naam of het logo van de organisatie vormt de basis van de personalisatie. Ook het toenemende aanbod aan kleuren en kleurencombinaties past binnen de trend ontwerpen op bedrijfsniveau. Het ontwerpen van werk- en bedrijfskleding maakte een paar flinke stappen voorwaarts met de introductie van werkkleding voor mannen én vrouwen. De stap naar de introductie van meer maten en pasvormen is een logisch vervolg op deze ontwikkeling. Het individu als onderdeel van het team. Het ontwerpen van werk- en bedrijfskleding ontwikkelt zich momenteel breed. De aandacht voor fashion, standaard maatwerkoplossingen en custom made bedrijfskleding maken dat het personaliseren van werkkleding écht persoonlijk wordt. Perfect afgestemd op de behoeften van het bedrijf én de individuele professionals binnen het team. 

 

TRICORP POLO’S EN SHIRTS BEDRUKKEN

Het bedrukken van shirts en poloshirts is de eerste en meest simpele vorm van personalisatie. Ook de meest basic shirts en polo’s bieden door de aanwezigheid van het logo herkenbaarheid. Tricorp poloshirts en T-shirts kunnen op verschillende plekken worden bedrukt: borst, mouw en achterkant. Het is een simpele, maar effectieve methode. Het feit dat ook de achterkant bedrukt kan worden, biedt communicatiekansen: een boodschap op de achterkant van het shirt vangt immers de aandacht én biedt meer ruimte voor het aanprijzen van bijvoorbeeld een speciale actie. Het bedrukken van bedrijfspolo's en -shirts is nog steeds populair.

 

BORDUURWERK

De basic bedrukte bedrijfspolo heeft een casual uitstraling. Het borduren van het logo behoudt de casual look van het poloshirt, maar geeft een net iets luxere uitstraling. Het eindresultaat is duurzaam, maar ook kostbaarder dan het bedrukken van een shirt. 

Custom made bedrijfskleding

HET GEBRUIK VAN KLEUR: TRICORP BICOLOR-WERKKLEDING

Het beperkte aantal kleuren maakte dat deze eerste personalisatie nog geen enorme impact had; de uitstraling van de bedrijfspolo’s en -shirts wordt immers ook bepaald door het kleurgebruik. Tricorp bracht daar verandering in met de klassieke Bicolor-lijn: werkkleding met een basiskleur en een opvallende kleur aan de zijkant van de kleding. Dankzij het brede kleurenpallet dat Tricorp hierbij aanbiedt, is er voor elk bedrijf kleding te vinden die past bij de huisstijl. Zeker met de tweede Bicolor-lijn, de Bicolor Naden, is er meer dan genoeg keuze. De Bicolor Naden-collectie beschikt over een schuine streep aan de voorzijde die de kleuren van elkaar scheidt. Aan de achterzijde is de streep horizontaal, zodat hier een mooie bedrukking geplaatst kan worden. Bekijk onze Bicolor-collectie.

 

HEREN ÉN DAMES

Het is misschien wel de eerste échte stap op het gebied van personalisatie geweest: het onderscheid tussen dames en heren. Het onderscheid tussen deze pasvormen en het afscheid van de unisex werkkleding heeft een grote invloed gehad op de volgende trend: hetzelfde verschillend.

 

HETZELFDE VERSCHILLEND

Hetzelfde verschillend is de volgende stap op het gebied van personalisatie: uniforme werkkleding die perfect is afgestemd op de behoeften van de verschillende individuen waaruit teams en bedrijven bestaan. Het aantal beschikbare maten in werkkleding is sterk toegenomen. Werknemers functioneren beter in perfect passende werkkleding. En daarom is ook het aantal beschikbare pasvormen toegenomen. Tricorp biedt werkkleding aan in de pasvormen regular fit en slim fit. Het slim fit-model sluit strakker aan op het lichaam, terwijl het regular fit-model een lossere pasvorm heeft. 

 

DE WERELD VAN FASHION

Verschillende bedrijven hebben verschillende behoeften. De werelden van fashion en werkkleding komen steeds vaker samen. Het creëert een representatieve, uniforme en moderne uitstraling. Het biedt medewerkers ook de kans om hun individuele stijl te laten zien, zonder afbreuk te doen aan het uniforme karakter. Daarnaast merken we dat professionals het comfort van fashion kleding het liefst ook terug zien in hun werkkleding. Tricorp Premium combineert mode en werkkleding in een representatieve en moderne collectie werkkleding. Het personaliseren van de werkkleding zorgt voor een mooie finishing touch.

 

CUSTOM-MADE

Werkkleding heeft ook een communicatieve functie. Het ontwerpen van een unieke collectie werkkleding is dan ook een krachtige communicatietool. Tricorp Specials biedt bedrijven de kans om in samenwerking met het team van Tricorp hun eigen bedrijfskleding te ontwerpen.

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.