Nieuw

Quality controller confectie

 

Tricorp stelt als marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding, hoge eisen aan haar producten.

 

Om hier aan te kunnen blijven voldoen streven wij continue naar verbetering. Dit doen wij door te blijven evalueren, bij te sturen en de feedback van onze klanten door te vertalen in onze producten. Om hiervoor zorg te kunnen dragen, zoeken we binnen ons R&D team uitbreiding in de rol van: Quality controller confectie

 

Als lid van ons team Quality & R&D, draag je zorg voor een constante kwaliteitswaarborging van onze producten, inclusief de productveiligheid en zodanig, dat voldaan wordt aan de functionele normen voor bedrijfskleding en de wettelijke eisen.

 

Je houdt je dagelijks bezig met het controleren van de handhaving van de kwaliteit van producten en mede actueel houden van kwaliteitsnormen zodanig dat aan de gestelde afnemerseisen kan worden voldaan. Alles wat ervoor nodig is om de standaarden van Tricorp te bewaken en te verbeteren; Omdat mooi altijd mooier kan en goed altijd beter!

 

Je onderneemt actie om tot structurele oplossingen en verbeteringen te komen, draagt zorg voor afhandeling en analyse van klachten en implementatie van de noodzakelijke maatregelen. Je hebt een adviserende en instruerende rol over producten en processen en bewaakt de opvolging hiervan.

Je werkt intensief samen met je collega’s binnen de Quality & R&D en daarbuiten met de afdelingen verkoop, inkoop en logistiek.

 

Je kwaliteiten:

• Kennis van kledingconstructie- en productie

• Technische kennis van functioneel textiel (pre)

• Inzicht in marktontwikkelingen op gebied van werk- en promotiekleding.

• Accuraat en sterk in het stellen van prioriteiten.

• Daadkrachtig en overtuigend in communicatie.

• Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

• Bereid waar nodig te reizen naar leveranciers.

 

Wat hebben wij te bieden?

• Een uitdagende en afwisselende functie, met veel verantwoordelijkheid.

• Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en ontwikkeling.

• Informele en prettige werkomgeving, binnen een groeiende organisatie, waar kwaliteit op 1 staat.

• Opgenomen worden in een gepassioneerd team van collega’s die voor elkaar klaar staan.

We lunchen samen, sluiten de werkweek altijd gezamenlijk af met een drankje in de bar en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de sportlessen met onze personal trainer!

 

Wie zijn wij?

Tricorp is een écht Nederlands bedrijf met een kantoor in het Brabantse Gilze. Hier werken bijna 90 medewerkers samen aan ons doel: professionals in Nederland en de West Europese markt voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen.

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals trots zijn op hun Tricorp werkkleding en daarom stellen wij hoge eisen aan onze werkkleding. Natuurlijk moet werkkleding functioneel en veilig zijn, maar wij vinden dat eindgebruikers, als professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Tricorp werkkleding is daarom niet alleen functioneel en van een hoge kwaliteit, maar heeft ook uitstraling en een optimaal draagcomfort.

Geïnteresseerd geraakt? Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te mailen naar HR@tricorp.com.

Interesse?

Neem contact op via onderstaand formulier

Geslacht *
Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.