Nieuw

Financieel administratieve topper!

Wij zijn Tricorp! Marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding en gevestigd in Gilze.Hier werken we inmiddels met bijna 90 medewerkers en wij groeien verder.

 

Groei jij met ons mee?

Wij zijn namelijk op zoek naar een Financieel administratieve topper! (32-40 upw)
 

Wat? Cijfers saai? Welnee! Met jouw voorliefde voor cijfertjes krijg jij van deze functie juist een grote glimlach op je gezicht! Je hebt namelijk niet alleen een hele leuke en afwisselende baan te pakken, maar je werkt ook nog eens bij het allerleukste bedrijf EN het gezelligste team #TeamTricorp!

 

In deze allround administratieve functie ben je, samen met je collega's op de afdeling (5 personen), verantwoordelijk voor de verschillende facetten van de financiële administratie.

 

Zo draag je o.a. zorg voor een juiste en tijdige verwerking van financiële mutaties, zoals: bankmutaties, voorbereidende taken voor de maand- en jaarcijfers en allround ondersteuning waar nodig. Elkaar helpen en van elkaar leren staat binnen dit team voorop.

 

Je schakelt makkelijk en snel tussen de verschillende werkzaamheden en zorgt dat alle financiële informatie correct, volledig en up-to-date is terug te vinden is in de financiële systemen.

 

Je signaleert wanneer zaken stagneren en neemt actie daar waar nodig.

 

Verder vinden we het prettig wanneer jij meedenkt in het optimaliseren en automatiseren van (interne) processen binnen de financiële administratie. Want goed kan altijd beter, nietwaar?

 

Met jouw kennis en ervaring word je een belangrijke schakel op de afdeling en jouw ideeën zijn meer dan welkom!

 

Jij bent de ideale kandidaat voor dit bedrijf, wanneer je:

 

- Minimaal over een afgeronde MBO 4 opleiding op het gebied van financiën, boekhouding of bedrijfsadministratie beschikt;

- Enkele jaren (recente) werkervaring in een financieel administratieve functie hebt gehad is eden pré;

- De Nederlands taal in woord en geschrift goed beheerst;

- Behulpzaam en oplossingsgericht bent.

 

Dit krijg jij van ons:

 

- Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende organisatie;

- Verantwoordelijkheid binnen een organisatie waar kwaliteit op 1 staat;

- Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en ontwikkeling;

- Een informele en prettige werkomgeving.

- Als een sterke werkgever biedt Tricorp tevens goede secundaire arbeidsvoorwaarden met – bij het aangaan van een vast dienstverband- o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een lease- auto.

 

#TeamTricorp!

 

Bij Tricorp werken, is opgenomen worden in een gepassioneerd team van collega’s die voor elkaar klaar staan. We lunchen samen, sluiten de werkweek altijd gezamenlijk af met een drankje en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de sportlessen met onze personal trainer!

 

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te mailen naar jeanette.vanturenhout@tricorp.com.

 

Acquisitie?

Interesse in onze organisatie, kunnen we erg waarderen! We geven op dit moment echter de voorkeur aan kandidaten die rechtstreeks bij Tricorp solliciteren en gaan vooralsnog geen samenwerkingen met arbeidsbemiddelaars aan.

 

Interesse?

Neem contact op via onderstaand formulier

Geslacht *
Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.