Zomerwerkjas dames

Werkjassen voor in de zomer: De trends van 2021

Een herkenbaar probleem voor professionals die vaak ’s zomers buiten werken: trek je nou wel of niet een jas aan? Het belooft ook dit jaar weer een warme zomer te worden. Maar na een tropische dag in ons koude kikkerlandje kan het de volgende dag weer regenachtig en een stuk kouder zijn. Tricorp helpt je met het kiezen van een geschikte zomerwerkjas door de trends van dit jaar op een rijtje te zetten. In dit artikel bespreken we het fleece vest, de moderne bomberjas, softshell jassen, regenjassen en natuurlijk ook de bodywarmer. Zo ben je op elke weersituatie voorbereid!

 

FLEECE: PERFECT ALS TUSSENJAS

Aan het begin van de zomer is er altijd een overgangsperiode waarin het te warm is om een dikke werkjas aan te trekken en te koud om in je T-shirt te werken. In die periode is een fleece vest perfect! Neem bijvoorbeeld ons Fleece Vest Interlock. Dankzij het strakke design heeft dit vest een luxere uitstraling dan een standaard fleece vest. Uiteraard beschikt het Fleece Vest Interlock wél over het draagcomfort dat je gewend bent van een fleece vest. Bovendien is dit artikel uitermate geschikt voor een bedrukking, dankzij de polyester buitenkant.

 

MODIEUS EN REPRESENTATIEF DE ZOMER IN

Een werkjas hoeft niet alleen maar functioneel te zijn. Voor jou als professional is het belangrijk om representatief voor de dag te komen. Stoer is het motto van deze zomer. De bomberjas is inmiddels een begrip in de modewereld en breekt nu ook door in de wereld van werkkleding. Zo beschikt Tricorp in haar assortiment over de Softshell Bomber Premium. Mede door het ademend vermogen is deze bomberjas uitermate geschikt om te dragen tijdens werkzaamheden in de zomer. De Softshell Bomber van Tricorp is ook verkrijgbaar in een hoge zichtbaarheidsvariant: de Softshell High Vis Bicolor.

Binnen de Tricorp Premium collectie is ook het Jack Premium Capuchon een optie in de zomer, op de dagen die kouder zijn dan verwacht. Dankzij de capuchon en de turtleneck blijf je warm. Wordt het toch te heet? Dan rits je de jas open en doe je de capuchon gewoon af!

Zomerwerkjas reflectiekleding

SOFTSHELL: DE BESTE ZOMERWERKJAS

Doordat softshell waterafstotend, winddicht én ademend is, is het de perfecte stof voor een zomerse werkjas. Voor een softshell zomerwerkjas ben je bij Tricorp aan het juiste adres. De meest populaire softshell jassen zijn de Softshell Luxe en de Softshell Luxe Dames. In deze jas zit een PU-tussenlaag die ervoor zorgt dat het ademend vermogen optimaal blijft. De kans dat je gaat zweten in deze jas is dus minimaal!

Op zoek naar een zomerwerkjas waarin de kleuren van jouw bedrijf terugkomen? Kies dan voor een van de twaalf kleurcombinaties van de Softshell Bicolor Naden. Je kunt deze werkjas bovendien eenvoudig personaliseren door het met een bedrijfslogo te bedrukken. Op de Softshell Bicolor Naden loopt hiervoor aan de achterkant een horizontale naad, terwijl aan de voorzijde een schuine naad zit.

Ook voor de verkeersregelaar is er een geschikte softshell zomerjas beschikbaar, zoals de naam al doet vermoeden: de Softshell Verkeersregelaar. De maten XS, S en M zijn gecertificeerd volgens de norm EN ISO 20471:2013, klasse 2 en vanaf maat L is dat klasse 3.

Tot slot zijn er ook binnen onze multinorm collectie twee softshell jassen beschikbaar: de Softshell Multinorm en de Softshell Multinorm Bicolor. De Softshell Multinorm voldoet aan maar liefst vijf verschillende internationale veiligheidsnormen, te weten de EN ISO 11612 norm, de EN 13034 norm, de EN 1149-5 norm, de EN 11611 norm en de IEC 61482 norm. De Softshell Multinorm Bicolor voldoet daarnaast aan een zesde norm: de EN ISO 20471 (klasse 2) norm voor hoge zichtbaarheid.

 

 

Zomerwerkjas reflectiekleding

TROTSEER ZOMERSE BUIEN

In de zomer kan het soms flink stormen. Het is dus wel zo handig om daarop voorbereid te zijn. Een nieuw en uitermate geschikt beschermingsmiddel tegen een zomerse bui is de Tech Shell werkjas. Tech Shell is namelijk waterdicht én ademend, conform de EN 343 norm (klasse ¾). Dat betekent dus dat je droog blijft, maar ook dat je het niet te warm zal krijgen. Bij regenachtig weer in de zomer wordt het namelijk al snel benauwd buiten. Met de Tech Shell zal je daar minder snel last van hebben!

 

EEN ZOMERSE KLASSIEKER: DE BODYWARMER

Tot slot blijft de bodywarmer een populaire keuze in de zomer. Het populaire mouwloze vest is een ware klassieker als het om zomerwerkkleding gaat. Een bodywarmer houdt je warm zonder dat je het te snel te heet krijgt. In het assortiment van Tricorp heb je de keuze uit twee bodywarmers: de Bodywarmer Industrie en de standaard Bodywarmer. De Bodywarmer Industrie wordt gekenmerkt door de coating die ervoor zorgt dat hij vuil en water afstoot. Daardoor is deze bodywarmer uitermate geschikt voor industriële werkzaamheden.

Shop werkjassen

Populair
Softshell Luxe

Softshell Luxe

€93,17 excl. btw

5 varianten | 402006

Duurzaam
Softshell Bomber Capuchon RE2050

Softshell Bomber Capuchon RE2050

€101,80 excl. btw

2 varianten | 402704

Jack Premium Capuchon

Jack Premium Capuchon

€78,93 excl. btw

3 varianten | 404001

Werkjas Industrie

Werkjas Industrie

€39,51 excl. btw

3 varianten | 402017

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.