Sportief betrokken

Sponsor in meerdere sporten

Sport en Tricorp gaan uitstekend samen. Ons merk past bij fysieke inspanning van stoere mannen en vrouwen die een goede prestatie willen neerzetten. Zo bezien zijn er veel sporten waarin Tricorp als sponsor actief kan zijn.

Wij hebben ervoor gekozen om een nauwe samenwerking aan te gaan met enkele teams en individuen in verschillende takken van sport. Momenteel zijn wij actief als sponsor in profvoetbal, veldrijden, ijshockey, auto- en motorsport.

Tricorp werkt samen met sporters om hen in staat te stellen nog beter te presteren. Op hun beurt doen de gesponsorde teams en sporters hetzelfde voor ons. Tricorp is een sterk groeiend merk en dat kan niet los van onze sponsoractiviteiten worden gezien. De vraag naar producten van Tricorp wordt groter en het merk is bij steeds meer mensen bekend. 

 • Willem II
  Profvoetbalclub uit Tilburg, spelend in de eredivisie. Tricorp is zeker tot en met seizoen 2017-2018 hoofdsponsor van de selectie.

 • Tom Coronel
  De bekendste Nederlandse coureur in de FIA WTCC. Coronel rijdt vanaf het eerste uur in deze toerwagencompetitie en streeft in 2016 naar meerdere zeges.

 • Tilburg Trappers
  De succesvolste ijshockeyclub van Nederland. Tricorp is hoofdsponsor van het team dat uitkomt in de eredivisie (BeNeLiga).

 • Orange Babies Cycling Team
  Een brede veldrijdploeg met junioren, beloften, en senioren. Opgericht en gecoacht door oud-veldrijder Frank Groenendaal.

 • Eurol/Veka  MAN Rallyteam​
  Tricorp sponsort het  Eurol/Veka  MAN Rallyteam  in hun weg naar en tijdens de Dakar 2017. Alle teamleden zijn voorzien van kleding van Tricorp.

 • Top Trucks & Dakar Speed​
  Tricorp sponsort team Top Trucks (Vick Verstijnen) & Dakar Speed (Maurik van den Heuvel).

 • Wilvo Yamaha MXGP
  Tricorp heeft een langdurige samenwerking met het Wilvo Yamaha MXGP motorcrossteam wat uitkomt op het hoogste motorcrossniveau MXGP.

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |