Tricorp

Marktleider in moderne werkkleding

Tricorp ontwikkelt werkkleding voor dames en heren. Onze producten zijn robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen met duidelijke merknamen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp SafetyTricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Daarbinnen vallen ook collecties voor specifieke doelgroepen.

Samen werken

‘Samen werken’ is ons credo bij alles wat we doen. Met sporters en hun teams werken we bijvoorbeeld als sponsor samen aan het bereiken van doelen. En met producenten, leveranciers en dealers werken we samen aan de beste producten en service in de markt. 

Ook met het oog op de dragers van onze kleding is samen werken het uitgangspunt voor Tricorp. Wij bieden collecties voor onder andere werknemers in bouw en industrie, logistiek en groenvoorziening, beveiliging en dienstverlening, horeca en de bancaire wereld. Het gaat om vele mensen in verschillende beroepen. Onze kleding vormt voor hen een verbindende factor om samen te werken.

Premium en Specials

Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij met Tricorp Premium ook exclusieve, onderscheidende werkkleding die is gemaakt van innovatieve materialen. Bovendien ontwikkelen onze ontwerpers in opdracht van bedrijven custom-made kleding onder de vlag van Tricorp Specials. 

Landelijke dekking

De kledingcollecties van Tricorp zijn verkrijgbaar bij vaste dealers die je in heel Nederland kunt vinden. Het betreft goed opgeleide vakmensen die klanten van deskundig advies voorzien met betrekking tot onze werkkleding. 
 

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |