Pasvorm

Werkkleding die past en lekker zit

Tricorp vindt dat iedereen dezelfde werkkleding moet kunnen dragen, ongeacht verschillen in postuur. En behalve goed passend moet onze werkkleding ook lekker zitten. De pasvorm van de werkkleding wordt daarom door ons afgestemd op diverse mensen met verschillend postuur. 

Onze werkkleding is niet beperkt tot een unisexmodel. Voor een aantal producten geldt dat er twee uitvoeringen beschikbaar zijn, een voor dames en een voor heren. Ook zijn veel van onze producten verkrijgbaar vanaf maat XS tot aan 7XL. Soft shell jacks en midi parka’s zijn zelfs verkrijgbaar in XXS.  

Naast het grote aantal maten biedt Tricorp voor sommige kleding ook de keuze tussen een slim fit en een basic fit model. Omdat de een kleding nu eenmaal graag ruim om het lichaam draagt, terwijl de ander het juist graag wat strakker wil. Alles tezamen maakt Tricorp het voor iedereen mogelijk om precies die kleding te dragen die het beste past.

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |