Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Wilvo Yamaha MXGP domineert in Indonesië

De tweede ronde van de MXGP werd dit weekend onder slechte weersomstandigheden gereden in Indonesië.

De tweede ronde van de MXGP werd dit weekend onder slechte weersomstandigheden gereden in Indonesië. Simpson reed zaterdag een indrukwekkende tijd en verzekerde daarmee zijn eerste plek voor de volgende dag. Arnaud Tonus werd respectievelijk negende.

Gelukkig waren de weersomstandigheden zondag een stuk beter en ging de eerste race normaal van start waarbij de Brit Shaun Simpson concurrent Glenn Coldenhoff met een marge van zeven seconden versloeg en daarmee zijn zesde MXGP overwinning in zijn carrière veilig stelde. De overwinning was tevens de eerste voor het Wilvo Yamaha MXGP team.

Arnaud Tonus had een middelmatige start en probeerde dit tijdens zijn race goed te maken, helaas slaagde hij hier niet in door een fout in de tweede ronde. Uiteindelijk eindigde hij op de vijftiende plek. Tonus kreeg helaas niet de kans zichzelf te herpakken doordat de daaropvolgende MX2-race vanwege de verslechterde baancondities werd ingekort, waarna de wedstrijdleiding besloot om de afsluitende race van de MXGP niet door te laten gaan.

Shaun Simpson: “Dit is zo’n wedstrijd waarbij je gewoon de baan in moet gaan en je moet aanpassen aan de omstandigheden. In de eerste manche had ik een goed gevoel op de baan, ik vond een paar hele goede sporen en voelde me echt comfortabel op de motor. Nadat ik Gajser had gepakt voor de vierde plaats, had ik het gevoel dat ik wel is kon gaan winnen. Toen ik voor de tweede keer aan de leiding kwam, kon ik het vasthouden. Het was een mooie manche en heb er echt van genoten.’’

Arnaud Tonus: “Het was een zware manche. Ik had best een aardige start maar kreeg een flinke crash in de tweede ronde. Toen ik wat plaatsen goed gemaakt had, viel ik er weer twee keer af maar ik bleef vechten en werd toch nog vijftiende. Ik blijf me verbeteren. Dit soort wedstrijden horen er nou eenmaal bij dus ik moet hier van leren en sterker terugkomen in Argentinië.” 

De derde ronde van het WK motorcross vindt in het weekend van 19 maart plaats in Argentinië.

 

Geplaatst op 6 maart 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |