Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Willem II – Heracles Almelo in het teken van het goede doel

Villa Pardoes, Stichting doe een wens en de Voedselbank bijzondere gasten tijdens Willem II – Heracles Almelo

De wedstrijd
Naast de gelukkige winnaars van de Golden Tickets ontvingen wij in de skybox gasten via Stichting doe een wens, Villa Pardoes en de Voedselbank. De gasten werden rond 18:00 in de Tricorp skybox ontvangen waar de kinderen al kennis konden maken met Freek Heerkens en Funso Ojo. Voorafgaand aan de wedstrijd werden alle gasten getrakteerd op een heerlijk diner met het beste uitzicht op het veld en de spelers.

In de basis begon de nieuwe Watford-huurling Obbi Oulare samen met Fran Sol. Willem ll begon goed aan de thuiswedstrijd en in de 21e minuut brak Obbi Oulare door de defensie van Heracles en werd onderuitgehaald door keeper Bram Castro, die vervolgens met rood van het veld werd gestuurd. Frank Sol benutte de strafschop en Willem ll leek op weg naar de tweede thuiszege op rij. In de eerste helft kreeg Willem ll met Thom Haye en Elmo Lieftink nog een aantal kansen, maar de paal stond hierbij in de weg.

In de tweede helft bracht Peter van Ooijen Heracles terug in de wedstrijd door de bal uit het niets van dertig meter binnen te rammen. Vanaf dat moment was Willem ll de draad kwijt en verloor grip op de wedstrijd. Zo kreeg het in de 6 minuten daarna ook nog eens 2 frummel goals om de oren vanuit twee corners. In de laatste 10 minuten zette Willem ll alle zeilen bij om met de man meer situatie nog de aansluitingstreffer te forceren, maar de bal viel keer op keer verkeerd. Willem ll was geen moment meer bij machte om de achterstand recht te trekken. Eindstand: 1-3.

Stichting doe een wens
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Neem een kijkje op de website en kijk wat jij kunt betekenen!

Villa Pardoes
Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Een vakantie voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte en die dromen van een onbezorgde week samen met het hele gezin. Jij kunt ook helpen deze kinderen de vakantie van hun dromen te bezorgen! Wil je weten hoe? Kijk dan eens op hun website.

De voedselbank
In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen zij er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Wilt u ook uw iets bijdragen aan deze stichting? Op de website kunt u vinden hoe u dit kunt doen!

Tricorp is graag actief op een maatschappelijk verantwoorde manier, niet alleen voor het milieu, bijvoorbeeld door het Fair Wear Lidmaatschap, maar ook voor de mens door het organiseren van dit soort evenementen. 

Geplaatst op 6 februari 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |