Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Wij zoeken een nieuwe collega!

Weet jij wat leidinggeven is en beschik je over een commerciële instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

De vraag naar de moderne werkkleding van Tricorp wordt steeds groter. Om onze goede marktpositie verder te verstevigen, zijn wij op zoek naar enthousiast en daadkrachtig personeel.

De afgelopen jaren is Tricorp explosief gegroeid. Door kleding te produceren die functioneel is, prettige pasvormen heeft én aantrekkelijk oogt, is ons bedrijf marktleider geworden in moderne werkkleding. Dat hebben we bereikt dankzij een geweldig team dat dagelijks samenwerkt met onze vakkundige dealers.

De komende jaren wil Tricorp die groei graag doorzetten. Dat willen we doen door onze naamsbekendheid verder uit te breiden, nog nauwer samen te werken met wederverkopers en de inzet van onze eigen mensen te vergroten.

Wij zoeken een nieuwe collega voor de functie hoofd verkoop binnendienst. Klik hier om de vacature te bekijken en deel 'm vooral met mensen die interesse kunnen hebben in deze uitdagende job.

Geplaatst op 8 februari 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |