Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Tricorp wederom sponsor van FIA WTCC coureur Tom Coronel

Coronel, de bekendste Nederlandse coureur in de FIA WTCC, rijdt vanaf het eerste uur in deze toerwagencompetitie en streeft in 2017 naar meerdere zeges.

Tricorp verlengt het sponsorschap met coureur Tom Coronel in de FIA WTCC. Coronel begint dit jaar aan zijn 13e WTCC-seizoen nadat de Nederlander in 2005 zijn debuut maakte in de toerwagenklasse. “Wij zijn blij dat we Tom wederom kunnen ondersteunen bij zijn WTCC avontuur in 2017. Dit past precies bij de missie van Tricorp; professionals in staat stellen om het maximale te bereiken" aldus commercieel directeur Joost Dekker.

Ambassadeur

Het aflopen jaar is Tom als het ware merkambassadeur van Tricorp geworden en draagt dan ook met regelmaat kleding van het label Tricorp Premium. Hij past met zijn topsportmentaliteit goed bij ons merk en acteert al jaren op het hoogste niveau in de WTCC. Bij Tricorp leveren wij ook dagelijks topprestaties door het leveren van de beste service en hoogwaardige kwaliteit werkkleding.

Coronel rijdt vanaf het eerste uur in de WTCC toerwagencompetitie en behaalde meerdere zeges. In de 16 jaar dat hij in WTCC racet stond hij maar liefst 24 keer op het podium. Naast het racecircuit zou je Tom kunnen kennen als jurylid bij het programma “Slechtste chauffeur van Nederland” en als gast in de sportstudio tijdens de Formule I races van Max Verstappen.

Het wereldkampioenschap voor toerwagens gaat op 7 april van start in Marokko. Team Tricorp wenst Tom veel succes tijdens dit raceseizoen.

Tricorp en sport

Door ons te verbinden aan gemotoriseerde sporten en sporters weten wij een hele grote doelgroep van eindgebruikers te bereiken. Het is een feit dat een groot deel van de dragers en potentiële dragers van Tricorp mannen en vrouwen zijn die zich zeer thuis voelen bij dit soort sporten en zich kunnen c.q. willen identificeren met de bijbehorende sporters. Zij zien deze sporten en sporters als zijnde ‘stoer en robuust’. Iets dat  aansluit bij onze kerncollecties waarmee wij een groeiende vraag en herkenning vanaf de werkvloer krijgen voor ons merk en onze waardevolle producten.

 

Geplaatst op 9 maart 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |