Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Tricorp te gast bij Business aan tafel en Lifestyle

Afgelopen zaterdag was Tricorp te zien in het SBS6 programma Business aan tafel en Lifestyle!

Afgelopen zaterdag, 1 april, was Tricorp te gast in het SBS6 programma Business aan tafel & Lifestyle. In dit programma wordt ingegaan op zakelijke en actuele thema’s. Elke week schuiven er CEO’s, managers, ondernemers, analisten en financiële experts aan tafel om hier uitgebreid over te praten.

Tijdens de uitzending vertelt commercieel directeur Joost Dekker onder andere over het belang van de juiste werkkleding en over circulaire bedrijfskleding. Naast opnames tijdens het tafelgesprek in de studio zijn er ook opnames gemaakt op kantoor, in onze showroom en in ons externe magazijn.

Bekijk hier de uitzending terug.

 

Geplaatst op 3 april 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |