Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Tricorp RFC

Een toevoeging aan het logo als weerspiegeling van onze ambitie

Tricorp wil in haar communicatie een eenduidig en herkenbaar beeld overbrengen. Met de verschillende labels (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) biedt Tricorp een breed pakket aan werkkleding. Tricorp is werkkleding voor iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. Dat betekent niet alleen werkkleding voor heren, maar ook voor dames. 

Tricorp Workwear

Tot op heden wordt “Tricorp Workwear” gebruikt als algemene uiting. Maar werkkleding is bij Tricorp tegenwoordig meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. Inmiddels is Tricorp méér dan alleen Workwear en kleden wij iedere professional en niet alleen de bouwvakker. 

Tricorp RFC

Dit heeft ons doen besluiten een nieuwe algemene uiting toe te voegen aan onze huisstijl:

In deze uiting staan de letters RFC voor Representative, Functional, Clothing. Een extra aanleiding voor deze vernieuwing in onze huisstijl zijn onze nationale èn internationale ambities en de uitbreiding van onze collectie met een Multi Normenlijn, regenkleding en dameskleding. 

Wat betekent dit voor u?

Behalve een nieuwe look-and-feel, zal er voor u als dealer niets veranderen. Tricorp RFC zullen wij de komende tijd gaan doorvoeren in al onze algemene communicatie-uitingen en op onze volledig vernieuwde website, welke binnenkort te bezoeken is. 

 

Geplaatst op 25 april 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |