Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Tricorp is op zoek naar een Junior ICT-Specialist! Word jij onze nieuwe collega?

Tricorp B.V. is op zoek naar een fulltime Junior ICT-Specialist die ervaring heeft met het onderhouden en het optimaliseren van de technische infrastructuur.

Tricorp B.V. is op zoek naar een fulltime Junior ICT Specialist die ervaring heeft met het onderhouden en het optimaliseren van de technische infrastructuur.

Functie:

Tricorp B.V. is marktleider in kwalitatief hoog- waardige bedrijfs-kleding gevestigd in Rijen. Door de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een Junior ICT specialist met enkele jaren werker-varing. Wij zijn op zoek naar een open en sociaal persoonlijkheid die leergierig is en enthousiast om zichzelf verder te ontwikkelen. De ICT-specialist monitort de technische infrastructuur van de organisatie, draagt zorg voor een optimale beschikbaarheid van de diverse systemen, richt zich op het installeren, beheren, on-derhouden en bewaken van de volledige infrastructuur. Daarnaast analyseert hij/zij complexe incidenten en lost ze op. In deze functie ga je samenwerken met de directe ICT Specialist collega.

Klik hier om de hele vacature te bekijken.

Geplaatst op 14 maart 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |