Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Tricorp is op zoek naar een inkoper! Word jij onze nieuwe collega?

Om de groei van de organisatie verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een inkoper.

Tricorp B.V. is op op zoek naar een ondernemende Inkoper die zich naast het opvolgen van het inkoopproces als een vis in het water voelt om met het leveranciersbeleid aan de slag te gaan. In deze functie staat sourcing centraal.

Functie

Tricorp B.V. is marktleider in kwalitatief hoog- waardige bedrijfskleding gevestigd in Rijen. Door de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime Inkoper die meer dan bekend is met het inkoopproces binnen de textielbranche. Maar ook met het opstellen en het uitvoeren van het leveranciersbeleid en sourcing strategieën. Om onze groei ambities op korte termijn te kunnen realiseren zoeken wij dan ook een Inkoper met ervaring uit de branche. Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor een directe bijdrage aan de vorming en uitvoering van de inkoopstrategie. In deze functie ga je nauw samen werken met de Inkoop Manager. Het team bestaat totaal uit 6 collega’s.

Klik hier om de hele vacature te bekijken. 

Geplaatst op 28 februari 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |