Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Tricorp kleedt in samenwerking met gewaardeerde dealer Erren Protectie de stewards en businessclub bij Vitesse

De stewards dragen de komende vijf seizoenen de Tricorp Parka EN ISO 20471 Bi-Color in de kleur fluororange-navy. De parka zorgt voor een hoge zichtbaarheid conform EN ISO 20471 klasse 2. Bovendien hebben de stewards het deze winterse dagen extra warm door het uitneembare thermo binnenjack.

De businessclub van Vitesse is gekleed in de kwalitatief hoogwaardige stretch blouses en stretch overhemden van het label Tricorp Corporate. Deze blouses en overhemden hebben een slim-fit pasvorm en ogen zeer representatief. Het Tricorp logo is subtiel op de mouw aangebracht door middel van een ton-sur-ton borduring.

Geplaatst op 13 februari 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |