Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Tom Coronel van start tijdens nieuw seizoen WTCC

Tom Coronel grijpt naast openingsoverwinning tijdens FIA-WTCC-races Marokko

Stratencircuits zijn Tom Coronel over het algemeen goed gezind. Toch had de 45-jarige Nederlander het bij de start van het FIA-WTCC seizoen 2017 op Circuit Moulay El Hassan in Marrakesh niet naar zijn zin. In de vrije training schampte hij tot tweemaal toe de muur en tijdens de kwalificaties bleven de setup en het remmen achter bij de verwachtingen. Er resteerde niet meer dan een dubbele twaalfde startplaats. Later die avond besloten de Sportcommissarissen dat twee voor Tom gekwalificeerde rijders niet aan de regels hadden voldaan. Daarmee schoof Tom Coronel met zijn ROAL Motorsport Chevrolet Cruze op naar de tiende plaats en bezette in de omgekeerde startvolgorde alsnog de DHL pole position voor de eerste Opening Race van dit seizoen.

Na een goede start voerde hij tot halverwege de eerste race het veld aan, om vervolgens door remproblemen eerst naar de zevende en later naar de achtste terug verwezen te worden. Als gevolg van problemen bij anderen startte Tom zijn tweede race vanaf de negende plaats en sloot deze na een ongemeen spannend racegevecht met Rob Huff als achtste af. In de titelstrijd gaat Monteiro aan de leiding met 43 punten. Tom Coronel bezet de negende plaats met 8 punten. In de WTCC Trophy Drivers staat hij met dat totaal vierde.    

Geplaatst op 11 april 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |