Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Sweater Premium met ritskraag nu ook verkrijgbaar in de kleuren Ink en Black

Het Tricorp Premium label is uitermate populair en daarom is besloten een aantal bestaande artikelen toe te voegen in nieuwe kleuren.

Mede door de groeiende vraag is de sweater Premium met ritskraag vanaf nu ook verkrijgbaar in de kleuren Ink en Black. Deze sweater was tot nu toe alleen verkrijgbaar in de modieuze kleur army.
Met de toevoeging van de kleuren Ink en Black is dit product nog beter te combineren met bijvoorbeeld de huisstijl van een bedrijf.

Een onmisbaar item

De Tricorp Premium sweater heeft een ritskraag en een met rits afsluitbare borstzak. Deze sweater is een praktisch en onmisbaar item in alle seizoenen. Ook voor professionals die afwisselend binnen en buiten werken biedt de sweater uitkomst. Het kledingstuk kan immers snel aan- en uitgetrokken worden om slim in te spelen op de wisselende temperaturen. Dankzij de combinatie van hoogwaardig gekamd katoen, polyester en jacquard fleece is deze trui warm, comfortabel en geschikt voor zowel een werkoutfit als een vrijetijdsoutfit.

Tricorp Premium voor iedereen

De kleding onder Tricorp Premium is uitermate geschikt voor werknemers in een commerciële omgeving. Denk hierbij aan winkel- en horecapersoneel, ZZP’ers, bakkers, chauffeurs en magazijnmedewerkers. Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling. Uw personeel is ten slotte ook het visitekaartje van uw bedrijf!

Dit product is met artikelnummer 304002 vanaf te bestellen in onze webshop.

 

Geplaatst op 13 maart 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |