Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Nieuw: Uitbreiding populaire Bicolor collectie

Bicolor artikelen voor dames en heren vanaf nu ook verkrijgbaar zonder borstzak

Het assortiment Bicolor producten bevat de meest populaire kleurcombinaties en biedt daarmee een standaardoplossing om de werkkleding naadloos aan te laten sluiten op de kleuren van de huisstijl. Voor het ontwikkelen van een huisstijl gebruiken designers vaak twee kleuren, deze trend zien wij nu ook terug in de standaardcollecties Bicolor T-shirts en poloshirts. De Bicolor collectie staat bekend om zijn krachtige en stoere T-shirts, poloshirts en sweaters.

Bicolor zonder borstzak

Tot op heden waren de artikelen uit deze collectie alleen verkrijgbaar met een borstzak. Vanaf  nu  zijn de artikelen uit de Bicolor collectie voor zowel dames als heren ook verkrijgbaar zonder borstzak. Verschillende bedrijven hebben verschillende behoeften en door de toevoeging van deze producten aan de Bicolor collectie kunnen professionals nog beter gekleed worden. De producten zijn in de webshop te bestellen in de kleurcombinaties Black-Grey, Navy-Royalblue, Black-Orange, Black-Red en Black-Lime onder de volgende artikelnummers:

T-Shirt Bicolor                             102004
Poloshirt Bicolor                          202004
Polosweater Bicolor                    302003
T-Shirt Bicolor Dames                 102003
Poloshirt Bicolor Dames              202003
Polosweater Bicolor Dames        302002

Onmisbaar voor elke professional  

Het tweekleurige T-shirt, poloshirt en de sweater van Tricorp Workwear zijn onmisbaar in de (werk)garderobe. Deze veelzijdige Bicolor kledingstukken zijn bijzonder kleur- en vormvast en gaan uitstekend samen met slijtvaste, casual werkkleding van Tricorp. De Bicolor kledingstukken zijn geschikt voor diverse branches en werkzaamheden.

*De poloshirts voor dames en heren zijn vanaf medio mei verkrijgbaar in de kleuren Black-Grey.

Geplaatst op 20 maart 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |