Tricorp Workwear

Veilig, sterk en betrouwbaar

Wij bieden werkkleding voor diverse beroepsgroepen. De dragers hebben gemeen dat zij behoefte hebben aan stevige kleding die ook nog eens en prettig zit.

Werknemers in bijvoorbeeld de bouw, industrie, transport & logistiek vinden bij Tricorp Workwear bijna alles dat zij nodig hebben. Van onderkleding, werkbroeken en sweaters tot aan soft shell jacks en parka-werkjassen.

Onder Tricorp Workwear valt ook onze collectie high visibility producten. Deze signaalkleding voldoet aan alle Europese eisen en normeringen. Net als de overige workwear zijn de kledingstukken modern gestyled en sluiten ze aan op de eisen van deze tijd.

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |