Tricorp Casual

Eigentijds, Comfortabel En duurzaam

Een uitgebreide collectie basic werkkleding met een casual look, dat is wat je vindt bij Tricorp Casual. Deze lijn bestaat uit T-shirts, polo’s, sweaters en andere basics. 
Deze producten zijn ideaal zijn om als werkkleding te dragen en je maakt er overal een goede en verzorgde indruk mee. Onze kleding gaat lang mee en kan tegen een stootje. Ook na intensief dragen en veelvuldig wassen ziet de kleding er representatief uit. Er is keuze uit een ruime collectie voor zowel dames als heren. 
De kleding van Tricorp Casual is gemaakt van verschillende stoffen waaronder katoen en het zeer duurzame bamboo. Alle producten zijn stijlvol ontworpen, kennen een moderne pasvorm en zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren.

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |