Tricorp Corporate

Modieus, Functioneel en Representatief

Tricorp is trots op een eigen collectie modieuze dames- en herenpakken. Onze pakken ogen representatief en de drager kan zich er prettig in bewegen. Dat laatste is te danken aan de mooie combinatie van zeventig procent wol met dertig procent stretch polyester waaruit deze kleding is vervaardigd.

In de voering van de pakken is een borduurrits verwerkt. Hiermee kan eenvoudig een borstlogo worden aangebracht op het colbert en het jasje, zonder dat de voering losgemaakt en weer vastgezet hoeft te worden. Ook wordt in de voering subtiel verwezen naar de Nederlandse herkomst van de kleding door verwerking van de kleuren rood, wit en blauw.

De kleding zelf is verkrijgbaar in vijf kleuren. De collectie wordt gecompleteerd door nette, eigentijdse overhemden en blouses voor dames en heren. 

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |