MVO

Maatschappelijk verantwoorde werkwijze

Veel bedrijven willen er zeker van zijn dat producten van leveranciers op maatschappelijk verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Ook op dit gebied geven wij onze dealers volledige ondersteuning.

 

 

 

FAIR WEAR

Tricorp is ook al jarenlang overtuigd lid van Fair Wear Foundation (FWF). Deze organisatie zet zich in voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. FWF is opgericht door verschillende partijen uit onze branche. Door de verscheidenheid van de belanghebbenden wordt FWF ook wel een multi-stakeholderinitiatief (MSI) genoemd. Dankzij die structuur biedt FWF volledige geloofwaardigheid voor bedrijven die zich bij de stichting aansluiten. 

Klik hier voor meer informatie over Tricorp en Fair Wear Foundation.

Brand Performance Check 2016

Brand Performance Check 2015

 

 

 

 

OEKO-TEX

De voorraadcollecties van Tricorp zijn voor een steeds groter deel geproduceerd met grondstoffen die zijn gecertificeerd volgens de OEKO-TEX Standard 100. Deze standaard is erop gericht het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van eindgebruikers zo ver mogelijk te beperken. Bovendien worden zowel onze kleding als onze accessoires zonder schadelijke kleurstoffen geproduceerd conform het Warenwetbesluit Azo-kleurstoffen.

 


 

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |