Tricorp Campus

kennisoverdracht

Tricorp waarborgt een voortdurende kennisoverdracht naar de aangesloten dealers. Dat doen we door middel van nauw onderling contact en hoogwaardige vakopleidingen vanuit onze eigen Tricorp Campus. Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat ons dealernetwerk zich onderscheidt door vakmanschap en een serviceniveau dat een marktleider waardig is. 

De opleidingsfaciliteit van Tricorp Campus is ontwikkeld in samenwerking met opleidingsinstituut Detex, marktleider op het gebied van textieltrainingen in Nederland. Ervaren trainers gaan uitgebreid in op waren- en stoffenkennis en geven deelnemers meer inzicht in bijvoorbeeld confectie, verwerking en behandeling van textiel, EN/ISO-normen en Fair Wear Foundation. Daarnaast bestaat binnen Tricorp Campus de mogelijkheid om een branchegerichte verkooptraining te volgen. 
Cursisten krijgen na het volgen van Tricorp Campus een officieel erkend Detex-certificaat. Detex is onderdeel van de European Fashion Business School.

 

Inschrijfdata 2017

Tricorp Campus I
- 4 juli
- 10 oktober
Download het inschrijfformulier voor Campus I

Tricorp Campus II
- 16 mei = vol
- 19 september
- 14 november
Download het inschrijfformulier voor Campus II

Tricorp Campus Verkoop- en gedragstraining
- 24 oktober
Download het inschrijfformulier voor Campus Verkoop-en gedragstraining

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |