Alles is mogelijk!

Bespaar kosten

Unieke uitstraling

Perfecte match met de huisstijl

Gepersonaliseerd

Deskundig specials team

Custom made werkjas

To the next level!

Met Tricorp Specials ontwikkelen we vanaf 250 stuks werkkleding op maat, zodat de kleding perfect past bij de unieke behoeften en stijl van jullie bedrijf. Of je nu op zoek bent naar uniformiteit voor je team, een unieke uitstraling voor een evenement, of gewoonweg op maat gemaakte kleding wil voor jouw organisatie. Bij Tricorp is alles mogelijk!

 

Wist je dat....

… Je door te investeren in custom-made werkkleding op een slimme manier kosten bespaard op de lange termijn? Dit is mogelijk door het gebruik van duurzame materialen en innovatieve technologieën, waardoor de werkkleding langer meegaat.

Softshell van PET-flessen, custom made

Vakmanschap

Onze Specials worden vervaardigd met ongeëvenaard vakmanschap. Elk detail wordt met zorg behandeld, van het kiezen van stoffen tot het aanbrengen van logo's en ontwerpen. Het resultaat is werkkleding die niet alleen comfortabel is, maar ook een verlengstuk van je merk.

Vakmanschap en de moderne software maken dat wij jouw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details: nét even een andere kleur knopen op de polo’s of het stiksel in een contrasterende kleur, perfect passend binnen de huisstijl.

Ontwerp samen met ons team

Ons Specials team staat klaar om samen met jou te werken aan de perfecte outfit voor je team. Of het nu gaat om bedrijfskleuren, logo's of specifieke details, wij zorgen ervoor dat jullie visie tot leven komt op de werkvloer.

Download de case study

Weten wat wij voor MoneyGram Haas F1 Team ontwikkelen? Lees dan de case study!

Naar boven